Pakeliaukite po gražiausius pasaulio viešbučius kartu su savo mėgstamiausiais aktoriais, rašytojais, muzikantais ir modeliais knygoje „Prašmatni viešnagė“. Prabangus Sofijos Kopolos (Sofia Coppola) šeimos prieglobstis gražiojoje Bernaldoje (Italija)a, slaptos Kate Winslet priebėgos Škotijos Eilean Shona paplūdimiai ar mėgstamiausias Kate Moss paplūdimys...
ASSOULINE knyga „Veuve Clicquot"
„Pasirinkę šį knygų leidėjo „Assouline“ leidinį, burbuliukus jausite dar ilgai po to, kai ištuštinsite butelį“ - „Fashion Beans“, JK
Našlė Clicquot Ponsardin (Kliko Ponsardin) jau 250 metų laužo stereotipus. 1775 m. išradusi rausvą šampaną, vėliau bendradarbiaudama su tokiais novatoriais kaip Andrée Putman ir Campana broliai, ši įmonė niekada neatmeta naujo iššūkio, kad uždegtų ir sužavėtų savo gerbėjus.






1805 m. paveldėjusi šampano namus, ponia Clicquot, tapusi veuve(našle) Clicquot Ponsardin, vadovavosi moto „Yra tikviena kokybė – geriausia“ ir sukūrė pirmą vintažinį šampaną ir nuosėdų iš butelių pašalinimo metodą – dvi svarbiausias šampano gamybos naujoves. Net ir po kelių šimtmečių ši geltona šampano etiketė tebekuria istoriją ir atstovauja atskirą gyvenimo būdą, o ne tik gėrimą. 2010 m. „Veuve Clicquot“ šampano namai Reimse vėl atsidarė po ketverius metus trūkusios renovacijos, kuriai vadovavo interjero dizaineris Bruno Moinard. Šiuo metu aštuoniolikto amžiaus „Hôtel du Marc“ medines sienas puošia šiuolaikiniai Yayoi Kusama, Karen Knorr ir Pablo Reinoso darbai. Čia atrasite puikų dizaino, meno ir gastronomijos derinį ir galėsite pasimėgauti puikiu vynu. „Veuve Clicquot“ gėrimą renkasi dalyvaujantieji „Goodwood“ žiedo lenktynėse Jungtinėje Karalystėje pavasarį, žaidžiantieji polo aikštelėse Niujorke vasarą, ar žiemą besilinksminantieji Rio karnavale.
2013 m. „Veuve Clicquot“ pradėjo bendradarbiauti su Mišelino šefu Joël Robuchon, tad šių namų vynai užima garbingo svečio vietą kiekviename iš jo dvidešimt trijų restoranų. Kitais metais, bendradarbiaujant su Ferrrari, sukurta riboto leidimo „Veuve Clicquot Maranello“ kolekcija. Šampano namai aktyviai dalyvauja tvariame judėjime, mažindami kenksmingų medžiagų išleidimo kiekius iš „Hôtel du Marc“ ir pristatydami ekologišką „Naturally Clicquot“ pakuotę, gaminamą iš puikiose Šampanės kalvose užaugintų vynuogių minkštimo – tokią pakuotę visame pasaulyje jie pagamino pirmieji. Laviruodami tarp tradicijų ir turtingųjų norų, meistriškumo ir požiūrio, šie namai, metams bėgant, ištobulino gyvenimo būdą „à la Clicquot“ – puikių, autentiškų produktų ir klasikinės kultūros sinonimą.
240 puslapių
150 iliustracijų
Anglų kalba
Išleista 2016-12
W 24.89 x L 33.1 x D 3.18 cm
Kietas viršelis
ISBN: 9781614285397
2.0 kg
1805 m. paveldėjusi šampano namus, ponia Clicquot, tapusi veuve(našle) Clicquot Ponsardin, vadovavosi moto „Yra tikviena kokybė – geriausia“ ir sukūrė pirmą vintažinį šampaną ir nuosėdų iš butelių pašalinimo metodą – dvi svarbiausias šampano gamybos naujoves. Net ir po kelių šimtmečių ši geltona šampano etiketė tebekuria istoriją ir atstovauja atskirą gyvenimo būdą, o ne tik gėrimą. 2010 m. „Veuve Clicquot“ šampano namai Reimse vėl atsidarė po ketverius metus trūkusios renovacijos, kuriai vadovavo interjero dizaineris Bruno Moinard. Šiuo metu aštuoniolikto amžiaus „Hôtel du Marc“ medines sienas puošia šiuolaikiniai Yayoi Kusama, Karen Knorr ir Pablo Reinoso darbai. Čia atrasite puikų dizaino, meno ir gastronomijos derinį ir galėsite pasimėgauti puikiu vynu. „Veuve Clicquot“ gėrimą renkasi dalyvaujantieji „Goodwood“ žiedo lenktynėse Jungtinėje Karalystėje pavasarį, žaidžiantieji polo aikštelėse Niujorke vasarą, ar žiemą besilinksminantieji Rio karnavale.
2013 m. „Veuve Clicquot“ pradėjo bendradarbiauti su Mišelino šefu Joël Robuchon, tad šių namų vynai užima garbingo svečio vietą kiekviename iš jo dvidešimt trijų restoranų. Kitais metais, bendradarbiaujant su Ferrrari, sukurta riboto leidimo „Veuve Clicquot Maranello“ kolekcija. Šampano namai aktyviai dalyvauja tvariame judėjime, mažindami kenksmingų medžiagų išleidimo kiekius iš „Hôtel du Marc“ ir pristatydami ekologišką „Naturally Clicquot“ pakuotę, gaminamą iš puikiose Šampanės kalvose užaugintų vynuogių minkštimo – tokią pakuotę visame pasaulyje jie pagamino pirmieji. Laviruodami tarp tradicijų ir turtingųjų norų, meistriškumo ir požiūrio, šie namai, metams bėgant, ištobulino gyvenimo būdą „à la Clicquot“ – puikių, autentiškų produktų ir klasikinės kultūros sinonimą.
240 puslapių
150 iliustracijų
Anglų kalba
Išleista 2016-12
W 24.89 x L 33.1 x D 3.18 cm
Kietas viršelis
ISBN: 9781614285397
2.0 kg
Panašūs produktai
Memling, Van Eyck, Antonello da Messina, Raphael, Holbein, Titian, Leonardo, these are the greatest names of the Renaissance, symbolizing the ultimate in artistic achievement. All were masters of the portrait, but the genius of these artists allowed them to overcome the limits of the genre and inscribe the art of portraiture into the universal history of...
From captivating movies and novels to avant-garde fashion and refined cuisine, Tokyo has been a source of inspiration for generations. Celebrating the beauty of everything the city has to offer, this edition is testament to the beauty of the Japanese capital and pays tribute to its eye-catching architecture, sought-after food scene and unmatched sense of...
"If Burj Khalifa is the visual centrepiece of Downtown Dubai, then Dubai Mall would certainly be considered its functional heart." It started with a vision. A vision for a retail destination of unrivalled quality at the center of Downtown Dubai, the de facto area for all things groundbreaking. Thus, in 2008, spanning 550,000 square meters across four...
"There’s nowhere I love to go more in Uptown New York than to The Carlyle! Especially for a holiday drink at Bemelmans or an intimate bite with friends in the Moroccan lounge beside it. Full of history, it’s so grown-up and glamorous." - Sofia Coppola
Nuo raudonųjų batelių iki mados podiumų – knygoje „Adrian: A Lifetime of Movie Glamour, Art and High Fashion“ (lt. Adrianas – kino žavesio, meno ir aukštosios mados gyvenimas) pristatomas žmogaus, atsakingo už daug įsimintiniausių Holivudo Aukso amžiaus mados kūrinių, gyvenimas ir darbas.
Each Four Seasons destination is a distinctive experience, yet all properties are united under the philosophy that exceptional personal service and savoir faire can make a single stay life-changing. It is the spa manager, the executive chef, the astronomer, the concierge, the sommelier, the florist, and the myriad other star team members working behind...
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...

„Pasirinkę šį knygų leidėjo „Assouline“ leidinį, burbuliukus jausite dar ilgai po to, kai ištuštinsite butelį“ - „Fashion Beans“, JK
Našlė Clicquot Ponsardin (Kliko Ponsardin) jau 250 metų laužo stereotipus. 1775 m. išradusi rausvą šampaną, vėliau bendradarbiaudama su tokiais novatoriais kaip Andrée Putman ir Campana broliai, ši įmonė niekada neatmeta naujo iššūkio, kad uždegtų ir sužavėtų savo gerbėjus.