OFFICINA DELLE ESSENZE namų kvapų purškiklis „Sicilia“ 500 ml

PP500-35
Atsiliepimai (0)

Sicilija dalijasi nesenstančia kelione, kurioje atrasite puikų Palermitano pyragą…

Tai tankus, sodrus ir tarsi likerį primenantis kvapas, kuriame migdolų pasta, apelsinų žievelės ir vanilė susipina tarpusavyje šiltais ir giliais kvapo atspalviais. Aromatas, kuriuo galima mėgautis taip, tarsi būtumėte spalvingoje ir gražioje Sicilijos saloje.

Kvapų natos: Burbono vanilė, saldusis apelsinas.

Charakteris: intensyvus, šiltas.

Šeima: gurmaniška.

Patalpos: įėjimai, svetainės, mažmeninės parduotuvės.

Namų kvapas – privalomas pasirinkimas visiems sicilietiškos migdolų pastos mėgėjams!

Officina delle Essenze kvapas Sicilia primena emociją, kurią kiekvienas iš mūsų tikrai pajutome ragaudami garsiausią marcipaninį saldainį – *Martoranos vaisius. Dėl gurmaniškų apelsinų, migdolų ir vanilės kvapų kombinacijos, aromatas suteikia patalpoms tarsi cukruotų vaisių kvapą, sklandantį ore. Kvapas, kuris tarsi atvirukas sugrąžina mus į šiltas laimingas ir akimirkas, praleistas saloje mėgaujantis migdolų saldumynais ir citrusinių vaisių žievelėmis.

*Martorano vaisius - martoranos vaisiai yra saldainiai, pagaminti iš migdolų pastos arba „marcipanų“, skanaus arabų išradimo, vertinamo dėl saldumo ir rafinuotumo. Pirmą kartą jis buvo paruoštas Palerme, bajorės Eloisos Martoranos įkurtame benediktinų vienuolyne, nuo kurio ir pastatas, ir saldainis gavo savo pavadinimą.

PP500-35

Duomenų lapas

Talpa
500 ml
Kvapo pavadinimas
Sicilia
Kvapų šeima
Citrusiniai

Namų kvapas – privalomas pasirinkimas visiems sicilietiškos migdolų pastos mėgėjams!

Officina delle Essenze kvapas Sicilia primena emociją, kurią kiekvienas iš mūsų tikrai pajutome ragaudami garsiausią marcipaninį saldainį – *Martoranos vaisius. Dėl gurmaniškų apelsinų, migdolų ir vanilės kvapų kombinacijos, aromatas suteikia patalpoms tarsi cukruotų vaisių kvapą, sklandantį ore. Kvapas, kuris tarsi atvirukas sugrąžina mus į šiltas laimingas ir akimirkas, praleistas saloje mėgaujantis migdolų saldumynais ir citrusinių vaisių žievelėmis.

*Martorano vaisius - martoranos vaisiai yra saldainiai, pagaminti iš migdolų pastos arba „marcipanų“, skanaus arabų išradimo, vertinamo dėl saldumo ir rafinuotumo. Pirmą kartą jis buvo paruoštas Palerme, bajorės Eloisos Martoranos įkurtame benediktinų vienuolyne, nuo kurio ir pastatas, ir saldainis gavo savo pavadinimą.

PP500-35

Duomenų lapas

Talpa
500 ml
Kvapo pavadinimas
Sicilia
Kvapų šeima
Citrusiniai

Panašūs produktai