1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
ASSOULINE knyga "Fuel Up"
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją, fotografiją ir keliones, kurias parašė savo srities ekspertai.






Žymusis banglentininkas Laird Hamilton geriausiai žinomas dėl sklendimo aukščiausiomis pasaulio bangomis, tačiau šioje knygoje jis pirmą kartą dalinasi sveikais ir egzotiškais receptais, surinktais per viso gyvenimo keliones. Žodžiai „atkaklus“, „naujoviškas“, „drąsus“ tinka tiek Laird‘o kaip banglentininko, tiek kulinariniam stiliui. Daugiau nei penkiasdešimtyje receptų atsižvelgiama į Hamiltomo mitybos įpročius, angliavandeniai derinami su baltymais, o virtuvėje naudojami skanūs, švieži, vietiniai ingredientai, kuriuose gausu maistingų medžiagų. Laird nežiūri į maistą tik kaip į būdą pasistiprinti. Jis mitybą vertina kaip galimybę harmoningai gyvuoti kartu su draugais, šeima ir aplinka. Valgis vertinamas kaip vienas svarbiausių mainų tarp žmonijos atstovų būdas.
Knygoje „Fuel Up“ (lt. Pasistiprink), ieškant tobulų bangų, keliaujama į tolimus kraštus. Prisijunkite prie Laird, besirengiančio didžiajai banglenčių sporto dienai, kai jis energijos įgauna, išgerdamas rytinį glotnutį Maldyvuose ar užkąsdamas buritų per pusryčius Meksikoje, Oachakoje. Po rytinio pasiplaukiojimo suvalgykite stiprius Laird būdingus pietus – drugelinį Taičiui būdingą omarą ar ciberžolėje marinuotus lynus, valgomus Balyje. Dieną užbaikite perujietišku troškiniu iš liūdnai pagarsėjusio Čikamos miesto (kur didžiausios bangos pasaulyje) ar kasule iš La Chappelle – uolėto rifo, kuris atgyja ūkanotomis žiemos dienomis. Šioje kulinarinėje knygoje kartu su Laird‘u keliaujame nuo Pietų Afrikos krantų iki Auksinio kranto Australijoje, žymiajam banglentininkui kviečiant skaitytoją įvaldyti pasistiprinimo meną!
Žymusis banglentininkas Laird Hamilton geriausiai žinomas dėl sklendimo aukščiausiomis pasaulio bangomis, tačiau šioje knygoje jis pirmą kartą dalinasi sveikais ir egzotiškais receptais, surinktais per viso gyvenimo keliones. Žodžiai „atkaklus“, „naujoviškas“, „drąsus“ tinka tiek Laird‘o kaip banglentininko, tiek kulinariniam stiliui. Daugiau nei penkiasdešimtyje receptų atsižvelgiama į Hamiltomo mitybos įpročius, angliavandeniai derinami su baltymais, o virtuvėje naudojami skanūs, švieži, vietiniai ingredientai, kuriuose gausu maistingų medžiagų. Laird nežiūri į maistą tik kaip į būdą pasistiprinti. Jis mitybą vertina kaip galimybę harmoningai gyvuoti kartu su draugais, šeima ir aplinka. Valgis vertinamas kaip vienas svarbiausių mainų tarp žmonijos atstovų būdas.
Knygoje „Fuel Up“ (lt. Pasistiprink), ieškant tobulų bangų, keliaujama į tolimus kraštus. Prisijunkite prie Laird, besirengiančio didžiajai banglenčių sporto dienai, kai jis energijos įgauna, išgerdamas rytinį glotnutį Maldyvuose ar užkąsdamas buritų per pusryčius Meksikoje, Oachakoje. Po rytinio pasiplaukiojimo suvalgykite stiprius Laird būdingus pietus – drugelinį Taičiui būdingą omarą ar ciberžolėje marinuotus lynus, valgomus Balyje. Dieną užbaikite perujietišku troškiniu iš liūdnai pagarsėjusio Čikamos miesto (kur didžiausios bangos pasaulyje) ar kasule iš La Chappelle – uolėto rifo, kuris atgyja ūkanotomis žiemos dienomis. Šioje kulinarinėje knygoje kartu su Laird‘u keliaujame nuo Pietų Afrikos krantų iki Auksinio kranto Australijoje, žymiajam banglentininkui kviečiant skaitytoją įvaldyti pasistiprinimo meną!
Panašūs produktai
Iš visų didžiųjų Paryžiaus mados namų Dior turbūt yra geriausiai žinomi ir prestižiškiausi mados namai, įkūnijantys didingą Kristiano (Christian Dior) moteriškumo viziją. Netikėtai pasitraukus Ivui San Loranui (Yves Saint Laurent), švelni Marko Bohano (Marc Bohan) elegancija grąžino Dior prie jo pradinių švelnių, moteriškų siluetų, patinkančių moterims iš...
Šiame puikiame leidinyje po Palm Byčą mus lydi ilgametė jo gyventoja ir socialinė figūra Aerin Lauder. Su ja lankomės jos mėgstamuose restoranuose „Nandos“, „Renatos“, žymiuose namuose „La Follia“ ir „Villa Artemis“, praeiname pro elitines parduotuves Worth aveniu ir grožimės nuostabiais pasivaikščiojimui skirtais takais aplink Worth ežerą, tuo pačiu metu...
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją,...
Knygoje „Jaunasis Holivudas“ pateikiami portretų fotografės Claiborne Swanson Frank darbai, kurios pirmąją knygą „American Beauty“ (lt. Amerikietiškas grožis) „Assouline“ leidykla išleido 2012 m. Swanson Frank nufotografavo daugiau nei 60 karščiausių, perspektyvių šiandieninio Holivudo moterų, o įkvėpimo sėmėsi iš senojo Holivudo. Tarp šių moterų buvo...
Turkijos Rivjera, vadinama Turkio krantu, žymi nepakartojamu kalnuotu kraštovaizdžiu, gausybe mitų, savo folkloru ir ilgesne nei šešių šimtų mylių kranto linija prie Egėjo ir Viduržemio jūrų. Čia likę dviejų iš septynių senųjų pasaulio stebuklų – Halikarnaso mauzoliejaus ir Artemidė šventyklos – griuvėsiai. Pasakojama, kad tai tokia įspūdinga vieta, kad...

1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją, fotografiją ir keliones, kurias parašė savo srities ekspertai.