ASSOULINE knyga "Fuel Up"

1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją, fotografiją ir keliones, kurias parašė savo srities ekspertai.

53,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė

1994 m. šią nepriklausomą leidyklą Niujorke įkūrė Prosper ir Martine Assouline. „Assouline“ žinomi dėl savo originalios knygų koncepcijos, apjungiančios puikiai išreikštą grafinį dizainą su patraukliomis temomis. Į eklektišką leidyklos kolekciją įeina daugiau nei 1000 skirtingų pavadinimų knygų apie architektūrą, meną, dizainą, madą, kulinariją, fotografiją ir keliones, kurias parašė savo srities ekspertai.

Žymusis banglentininkas Laird Hamilton geriausiai žinomas dėl sklendimo aukščiausiomis pasaulio bangomis, tačiau šioje knygoje jis pirmą kartą dalinasi sveikais ir egzotiškais receptais, surinktais per viso gyvenimo keliones. Žodžiai „atkaklus“, „naujoviškas“, „drąsus“ tinka tiek Laird‘o kaip banglentininko, tiek kulinariniam stiliui. Daugiau nei penkiasdešimtyje receptų atsižvelgiama į Hamiltomo mitybos įpročius, angliavandeniai derinami su baltymais, o virtuvėje naudojami skanūs, švieži, vietiniai ingredientai, kuriuose gausu maistingų medžiagų. Laird nežiūri į maistą tik kaip į būdą pasistiprinti. Jis mitybą vertina kaip galimybę harmoningai gyvuoti kartu su draugais, šeima ir aplinka. Valgis vertinamas kaip vienas svarbiausių mainų tarp žmonijos atstovų būdas.

 

Knygoje „Fuel Up“ (lt. Pasistiprink), ieškant tobulų bangų, keliaujama į tolimus kraštus. Prisijunkite prie Laird, besirengiančio didžiajai banglenčių sporto dienai, kai jis energijos įgauna, išgerdamas rytinį glotnutį Maldyvuose ar užkąsdamas buritų per pusryčius Meksikoje, Oachakoje. Po rytinio pasiplaukiojimo suvalgykite stiprius Laird būdingus pietus – drugelinį Taičiui būdingą omarą ar ciberžolėje marinuotus lynus, valgomus Balyje. Dieną užbaikite perujietišku troškiniu iš liūdnai pagarsėjusio Čikamos miesto (kur didžiausios bangos pasaulyje) ar kasule iš La Chappelle – uolėto rifo, kuris atgyja ūkanotomis žiemos dienomis. Šioje kulinarinėje knygoje kartu su Laird‘u keliaujame nuo Pietų Afrikos krantų iki Auksinio kranto Australijoje, žymiajam banglentininkui kviečiant skaitytoją įvaldyti pasistiprinimo meną!

86943