Šį savaitgalį, lapkričio 10-13 dienomis, „Krispo” jau šeštą kartą dalyvaus parodoje „Moters pasaulis 2016”. Prisijungdami prie šio grožio, mados ir stiliaus renginio, geromis bei šiltomis emocijomis dalinsimės drauge su visais.

Užsukus prie mūsų stendo, Jusų lauks ir pasitiks ne tik įvairių kvapų, žvakių bei aksesuarų margumynas, bet ir puiki draugija bei profesionalų patarimai. Kviečiame atsipalaiduoti, kartu pašnekėti apie grožį, madą, jaukius namus, skaniausius kvapus ar geriausias artėjančių Kalėdų dovanas.

„Krispo“ niekada nestokoja naujienų, tad parodoje „Moters pasaulis“ pristatysime naujus tiekėjus – „Panpuri“, orientuotus į prabangius namų kvapus, eterinius aliejus bei žvakes ir kūno priežiūrai skirtą „Antoine“ seriją.

Be to, ištikimiems „Yankee“ žvakių gerbėjams pasiūlysime ne tik įprastų, bet ir naujų kvapų. Supažindinsime Jus su „Culti“ stlistikos kvapų difuzorių ir itališkos „Locherber“ kosmetikos naujienomis bei „Compagnie de provence“ prancūziška Provanso kosmetika. Kas be ko, kaip gi be kalėdinių aksesuarų? Jų taip pat bus.

Kurkime jaukumą ir gražius, šventinius namus drauge! Lauksime Jūsų parodoje „Moters pasaulis 2016” nuo ketvirtadienio iki sekmadienio Žalgirio arenoje, Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaune. „Krispo“ stendas bus 0 aukšte, pažymėtas 9.1 numeriu.

Comments ()