Nesenai gimtadienį atšventusiam, po Svarstyklių ženklu gimusiam Egidijui Sipavičiui kvepianti žvakė, purškiamas kvapas patalpoms ir automobiliui iš „Locherber“ kolekcijos „Fig and rose“, tinkančios Egidijui pagal horoskopą, tapo tikrai netikėta dovana iš „Krispo“

E.Sipavičius su šypsena patikino, jog švęsti ne gimtadienius, o projektų įgyvendinimo dienas jam yra svarbu ir dėl horoskopo. Žinomas vyras neslėpė – nors galvoje nuolat sukasi dešimtys idėjų, žengti žingsnį ir jas paversti realybe prireikia itin daug laiko, o kartais ir visai nepavyksta.

„Dvejoju, analizuoju, vertinu. Noriu būti tikras, kad pavyks taip, kaip noriu. Žinoma, pasitaiko, kad „svarstykliškas“ jausmingumas ir intuicija viską nulemia paskutinę minutę... Kiek kartų yra buvę, kai, po ilgų abejonių, pagaliau nusprendžiu, kaip darau ir... lemiamą akimirką pasielgiu priešingai!“, – prisiminė E. Sipavičius.

Tiesa, anot dainininko, vėliau paaiškėjo, jog būtent intuicijos padiktuotas kelias ir buvo tinkamiausias. E. Sipavičius sako matąs daug atitikimų tarp to, po kokiu horoskopo ženklu yra gimę jo bičiuliai, ir koks bendras charakterio apibūdinimas yra pateikiamas knygose. „Asmeninio horoskopo niekada nesu užsisakęs. Bet ne todėl, kad netikiu. Gal labiau todėl, jog tikiu ir nenoriu būti priklausomas nuo to, kas jame parašyta“, – su šypsena kalbėjo atlikėjas.

Viena iš netikėčiausių per šį gimtadienį jo gautų dovanų yra kvepianti žvakė ir purškiamas kvapas patalpoms ir automobiliui. Aromatai, anot „Krispo“ salono bendraturtės Kristinos Strolienės, buvo parinkti atsižvelgiant į E. Sipavičiaus horoskopo ženklą.

„Teigiama, kad gimusiems rugsėjo 23 – spalio 22 d. dera stambiažiedės rožės, astrai, mėlynos spalvos gėlės, mėta, ramunė, įvairiausios uogos, slyva, aguona. Šių augalų kvapai Svarstyklėms neša laimę, suteikia stiprybės“, – sakė pašnekovė.

Paklaustas, kokias dovanas labiausiai vertina, E. Sipavičius neabejojo – tokias, kurios buvo parinktos jam asmeniškai. „Dovana turi turėti reikšmę ir ją sulaukusysis sveikinimo turi lengvai iššifruoti. Manau, kad tai, kiek įdedi pastangų parinkdamas dovaną artimam, tiek tai turi poveikio tavo paties ateičiai“, – sakė E. Sipavičius. Iki šiol jis prisimena draugų staigmeną – pačių sukurtą skulptūrėlę su mikrofonu. Tai, anot dainininko, jo vartų į publikos širdis, būdo išsakyti savo mintis, gyvenimo bei darbo įrankio simbolis, todėl gautoji dovana buvo ypatinga.

Vienu išskirtiniausių gimtadienių jis laiko prieš daugybę metų atšvęstąjį vegetariškų patiekalų restorane. „Tai buvo netikėta visiems, nes vegetarizmo idėja Lietuvoje dar nebuvo prigijusi. Dabar tai – dienos tema, o tuo metu, kai rengiau gimtadienį, apie žaliavalgystę ir mėsos atsisakymą tekalbėjo vienetai. Nei aš, nei mano draugai nėra vegetarai, todėl paragauti kitokių patiekalų visiems buvo įdomu“, – sakė E. Sipavičius.

Comments ()