Dainininkė Arina: kvapus renkuosi pagal savo Zodiako ženklą

Ji su šypsena pasakoja, kad svečioje šalyje įsikūrusi vienturtė atžala, organizuodama staigmenas, į savo sumanymus jau įtraukė visas artimiausias mamos bičiules. “Kai gimtadienio dieną kuri nors paskambina ir ima keistai kalbėti, nesunku būna suprasti – ji sutiko padėti Martynui parengti man kokį nors netikėtumą”, - kalbėjo sukaktuvininkė.


48–ojo gimtadienio Arina švęsti neketina. Atlikėja visą dieną bus užsiėmusi darbe – maždaug penkerius metus meno mokykloje ji dėstė vokalą.


Dainininkė nėra apleidusi ir savo aistros – kobido veido masažo. Ji svarsto: turbūt būtent todėl, kad ilgą laiką buvo pasinėrusi į grožio pasaulį ir daugybę draugių bei klienčių lepindavo subtiliausiomis procedūromis, ji atrado aistrą namų kvapams bei žvakėms. „Man nepatinka aštrūs, o silpnybę jaučiu lyriškiems, ramiems, gaiviems kvapams“, - sakė Arina.

Prieš gimtadienį ji pirmą kartą pasidomėjo, koks kvapas jai tiktų pagal horoskopo ženklą. Perskaičiusi ne vieną straipsnį, Arina vis dėlto nusprendė pasitarti su namų kvapų specialiste Kristina Stroliene, o ne ieškoti tinkančio jai aromato pati. „Vandeniams dera citrina, ambra, žemuogė, santalas, lotosas, rožė, bergamotė, žalumynai, arbatmedis, karpažolė, pačiulis, paparčiai, pakalnutės. Atrinkome kelias žvakes ir namų kvapą, kuriuose dominuoja net keli iš pagal horoskopo ženklą rekomenduojamų ingredientų“, - sakė K. Strolienė, pridurdama, jog vis daugiau žmonių kvapus renkasi atsižvelgdami į savo gimimo datą.

Dainininkė Arina patikino – jos namuose yra daugybė jaukią atmosferą kuriančių žvakių, kurias ji tiek įsigyja pati, tiek gauna dovanų. „Ilgą laiką horoskopais nesidomėjau. Bet tai, kas juose rašoma, iš tiesų dažnai gana tiksliai apibūdina esmines žmogaus savybes“, - tvirtino žinoma atlikėja.

Nepriklausoma, vertinanti darbą, sunkiai susitaikanti su disciplina, kūrybinga, praktiška, originali – tokia pagal horoskopų sudarytojus turėtų būti Arina. „Kažkada iš tiesų buvau labai nepunktuali, bet kai tavo veikla yra tiesiogiai susijusi su griežtomis laiko ribomis, supranti, jog kitaip nebeįmanoma. Nevėluoti treniruodavausi laikrodį pasukdama valandą į priekį. Dabar esu tiksli ir ne itin mėgstu vėluojančius“, - su šypsena sakė Arina.

Sukaktuvininkė sakė prisimenanti ir vertinanti visas gimtadienio dovanas, tačiau įspūdingiausia ji galėtų pavadinti aštuonis draugų sumedžiotus fazanus. „Gimtadienio dieną bičiuliai dalyvavo medžioklėje, iš kurios grįžo nešini gausiu laimikiu. Fazanus jie paliko namo kieme, o aš su keliomis draugėmis jais „pasirūpinome“. Tuomet darbo ėmėsi virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas. Kol neparagavome jo troškinio, tol nesiskirstėme. Tad, gimtadienio puota užtruko iki šešių valandų ryto!“, - pasakojo Arina.

Skaitykite daugiau: http://www.moteris.lt/veidai/dainininke-arina-kvapus-renkuosi-pagal-savo-zodiako-zenkla.d?id=73738572

Comments ()