Vasara – švenčių metas. Ką padovanoti?

Štai Jūs gavote pakvietimą į vestuves. Vos prieš savaitę draugė pasigyrė keliausianti į brolio dukros krikštynas. Kita pažįstama šią vasarą dalyvaus ir vestuvėse, ir krikštynose. Nieko nuostabaus, juk šiltasis metų laikas – švenčių etapas. O Jūs, susėdusios su draugėmis, svarstote – ką išskirtinio, įdomaus ir simboliško padovanoti?

„Krispo“ vasaros švenčių metu siūlo koncentruotis ir galvoti apie jaukumą. Švelnumą. Kokybę bei prasmę.

Dovanokite kvapą – padėkite kurti namus

Jau neilgai trukus keliausite į draugų ar artimųjų vestuves. Suknelė, kostiumas, batai – paruošti. Sunkiausias lieka klausimas – ką padovanoti? Jei planuojate dovanoti pinigus ar čekį – neapsiribokite tik tuo – nepamirškite ir malonių staigmenėlių šalia. Viena iš jų galėtų būti kokybiškos, įvairiakvapės žvakės. Pavyzdžiui, einant į vestuves dovanai puikiai tiktų „Yankee Candle“ žvakė stiklainėlyje „Wedding day“. Apibūdinamas kaip vienas elegantiškiausių ir šventiškiausių kvapų. Gaivus, lengvas vaisių ir gėlių aromatas – puiki dovana jaunavedžių namų interjero pradžiai. Puikiai derės ir prie, pavyzdžiui, baltų rožių puokštės.

Negalvokite, kad kokybiškos, kvapnios žvakės dovanojimas krikštynų metu – netinkamas. Kad ir kaip bebūtų, dovanas priima krikštijamo vaikelio tėvai arba krikšto tėvai, tad kodėl nepamaloninus ir jų. Šalia pagrindinės dovanėlės pričiupkite ir „Yankee Candle“ kvapą, sukurtą būtent vaikams – „Soft blanket“. Citrusinių vaisių, gintaro ir šlakelio vanilės aromatas apsups ramybe namus.

Jei dalyvausite itin prabangioje šventėje – pasidairykite ir su prabanga susijusio kvapo. Šioje vietoje jums tiks ir patiks „Locherber“, „Culti“ stilistika. Šios žvakės, kvapų difuzoriai pasižymi ne tik aštresniais, prabangesniais aromatais, bet ir elegantiška išvaizda bei dizainu.

Visgi, jei norite rasti tinkamiausią dovaną, vasarą svarbiausia ieškoti gaivos, lengvumo ir paprastumo (bet ne prastumo!) visuose kvapuose. Braškės, vyšnios, liepų žiedai, vaisiai, gėlės – rožės, frezijos, bijūnai – tai kvapų kryptys, į kurias patariama atsižvelgti renkant dovanas, susijusias su kvapais.

Praktiškos dekoro dovanos grįžta į madą

Ilgą laiką buvo manoma, kad dovanoti dekorui skirtus daiktus yra nepraktiška, juk kiekvieno skonis – skirtingas. Niekas šio fakto nepaneigs, tačiau tam tikri klasikiniai, neiššaukiantys dekoro elementai tiks daugelio namuose. Svarbiausia šioje vietoje – kokybė, geras prekinis ženklas ir idėja.

Kas labiausiai tiktų vasarai? Išraiškingos, tačiau tuo pačiu paprasto vazos, stalo reikmės, pavyzdžiui, stiklinės, ąsočiai ir pan. Nebijokite ir ryškesnių, vasariškesnių spalvų. Dovanai galite rinktis kažką iš „Krispo“ interjero dizaino gaminių – čia tik kokybę „nešantys“ prekės ženklai. Stiklinis ąsotis, grafinas, „Poesie“ vaza, kabanti „Agave“ vaza, „Birds“ lėkštutės ar romantiški servetėlių laikikliai – puikus pasirinkimas vestuvėms ar gimtadieniui, o gal naujo namo įkurtuvėms?

Neprašausite pro šalį ir rinkdamiesi ekologiškos dovanos idėją. Vasarai puikiai tiks „Vidrios San Miguel“ perdirbto stiklo gaminiai nuo puodelio iki butelių vandeniui ir įvairiausių formų bei atspalvių vazų.

Jei jums sunku apsispręsti, užsukite į „Krispo“ saloną ir mes padėsime jums išsirinkti gražiausią dovaną ar dovanų rinkinį.

Comments ()