Grįžtate vieną vakarą po darbų į savo namus. Pavakarieniaujate ir prisėdate ramiam poilsiu. Knyga, geras filmas ar tiesiog pokalbiai su šeima. Kažko trūksta? Ak, taip, arbata ir sausainiai jau čia. Dar ne viskas? Hm... Pilnam jaukumui norisi švelnaus apšvietimo ir išskirtinio kvapo, tinkančio būtent to vakaro nuotaikai bei atmosferai. Namuose turite ne vieną kvapnią žvakę ir ne vieną kvapų difuzorių? Bet norite kažko įvairesnio?

„Krispo“ siūlo šį bei tą naujo Jūsų jaukiems vakarams ir ne tik – vaško pyragėlius. Skamba gražiai? Žinokite, ir kvepia ne prasčiau!

Kas tie paslaptingieji vaško pyragėliai?

Žvakės – viskas aišku. Namų kvapai, difuzoriai – taip pat visiems neblogai pažįstami. O kas tie tirpstantys vaško pyragėliai, kuriuos dar būtų galima pavadinti ir gražiu, mažybiniu žodžiu „vaškiukai“? Viskas paprasta – jie kaitinami lydosi ir tokiu būdu skleidžia aromatą. „Vaškiukai“ dedami ant specialios žvakidės (kitaip dar vadinamos pašildytoju) viršaus, o jos apačioje – apvali, maža žvakutė. Ji iš apačios šildo „vaškiuką“, kuris lydosi ir tuo pat metu skleidžia aromatą. Vos mažiau nei pusvalandis – ir Jūsų namų erdvė paskęs išskirtiniame kvape.

Pavakarojote, ruošiatės miegoti, o naktį nenorite jausti „vaškiuko“ kvapo? Šioje vietoje viskas dar paprasčiau: tiesiog užpūskite žvakutę, vaško pyragėlis pradės kietėti, sustings ir nebeskleis kvapo. O kitą dieną viską galėsite kartoti iš naujo – uždegti žvakutę ir mėgautis „vaškiuko“ skleidžiamu aromatu. Kol jis skleis kvapą, tol juo ir naudokitės. Beje, galima vaško pyragėlį laužyti ir dėti dalimis, nenaudojant viso.

Kvapų ir spalvų įvairovė

„Krispo“ siūlo rinktis vaško pyragėlius iš gausaus „Yankee Candle“ asortimento. Jame daugiausia dominuoja švelnūs, šviesūs „vaškiukų“ atspalviai, tačiau galite rinktis ir iš ryškių, pavyzdžiui, raudonų ar violetinių spalvų. Pastarieji skleidžia ir stipresnius, drąsesnius kvapus, tokius kaip vanilė, muskusas, įvairūs prieskoniai ar net saldumynai. Šviesesnių atspalvių tirpstantys vaško pyragėliai – lengvesnių, gaivesnių kvapų. Dominuoja gėlių, šviežios grietinėlės ar vaisių (neapsiriksite pasirinkę obuolių skonį) natos. Beje, nepamirškite ir pakaitintojo, kuris būtinas, norint naudoti „vaškiuką“.

Akivaizdu, kad ši namų kvapų priemonė – greičiausiai keičiama, tad puikiai tiks ir patiks tiems, kurie nenori apsiriboti vienu, pastoviu aromatu, mėgsta įvairovę bei kaitą. Jūsų nuotaika linksma, laukiate draugų ar ruošiate vakarėlį? Rinkitės lengvą, gaivų vaško pyragėlio kvapą. O štai vakarui su knyga ar muzikos klausymui rinkitės sodresnį kvapą.

 

 

Comments ()